
10 lat praktyktyki w zawodzie dietetyka
W 2011 roku ukończyłam studia dzienne na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji w SGGW. Wydział ten powstał w 1977 r., jako pierwsza w Polsce i w Europie Środkowo-Wschodniej placówka akademicka w zakresie nauk o żywieniu człowieka i nauk konsumenckich, która stała się wzorem dla innych ośrodków naukowo-dydaktycznych, zarówno w kraju, jak i za granicą. Jest to najbardziej prestiżowy w Polsce wydział nauk o żywieniu człowieka od lat kształcącym najlepszych specjalistów w tej dziedzinie. Założycielem Wydziału i twórcą koncepcji nauczania w zakresie nauki o żywieniu człowieka w Polsce jest Profesor Stanisław Berger, który współpracował z ONZ i FAO.

Szkolenie: ,,Psychologia w dietetyce"

Szkolenie: ,,Praca z osobami z zaburzeniami odżywiania"

,,Kurs gotowania kuchni Tajskiej w Bangkoku"

Szkolenie związane z tematyką insulinooporności

Szkolenie: ,,Dieta w chorobach tarczycy, PCOS i insulinooporności"

Szkolenie: ,,Dietetyka sportowa"

V Warszawskie Dni Nauki o Żywieniu Człowieka

Szkolenie: ,,Immunodiagnostyka nietolerancji pokarmowej"

Konferencja: ,,Dieta bezglutenowa w teorii i praktyce"

Certyfikat członkostwa Polskiego Stowarzyszenia Dietetyków

III Ogólnopolska Konferencja Dietetyki

VI Warszawskie Dni Nauki o Żywieniu Człowieka

Szkolenie: ,,Diagnostyka i prowadzenie pacjenta z celiakią"

Konferencja Polskiego Towarzystwa Gastroeneterologii, Hapatologii i żywienia dzieci

Konferencja z okazji 25-lecia powstania Wydziału Nauk o Żywieniu, SGGW

Sympozjum o żywieniu dzieci

Konferencja: ,,Ryby w diecie współczesnego człowieka"

Szkolenie: ,,Profilaktyka i dietoterapia chorób układu sercowo-naczyniowego"